fbpx

Destination Snowman

AURORA SKY POINT

Jakt på nordlyset!

Bli med oss på jakt etter nordlyset! Aurora Sky Point ligger rett utenfor Basecamp Snowman i Målselv Fjellandsby, på 360 meter over havet. Med utsikt over Målselvdalen og minimalt med lysforurensning, er dette stedet perfekt for nordlysfotografering.

Aurora Sky Point ligger rett utenfor Basecamp Snowman i Målselv Fjellandsby, ca. 360 meter over havet. Det stabile vinterklimaet skaper forhold som er perfekte for å se nordlys: kaldt vær og stort sett klar himmel! Området har svært lite lysforurensning og fri sikt til nordhimmelen. Opplevelsen starter på Basecamp Snowman hvor vi møtes til et foredrag med informasjon og historiefortelling om nordlyset. Deretter skifter vi til våre varmeste klær og går ut i vinternatta for å jakte på nordlyset ved Aurora Sky Point, kun noen minutters gange fra Basecamp. Hvis du vil, kan du bygge en snømann, leke i villsnøen, leie akebrett eller truger! En fotograf blir med ut for å hjelpe deg med å ta de beste nordlysbildene. Det kan være ganske krevende, og forutsetter godt kamerautstyr. Dersom du ikke har med eget kamera, vil fotografen tilgjengeliggjøre sine egne bilder i ettertid. Vi serverer kaffe og te ved bålet i grillhuset eller utendørs dersom været tillater det. 

Aurora Sky Point ligger rett utenfor Basecamp Snowman i Målselv Fjellandsby, ca. 360 meter over havet. Det stabile vinterklimaet skaper forhold som er perfekte for å se nordlys: kaldt vær og stort sett klar himmel! Området har svært lite lysforurensning og fri sikt til nordhimmelen. Opplevelsen starter på Basecamp Snowman hvor vi møtes til et foredrag med informasjon og historiefortelling om nordlyset. Deretter skifter vi til våre varmeste klær og går ut i vinternatta for å jakte på nordlyset ved Aurora Sky Point,

 kun noen minutters gange fra Basecamp. Hvis du vil, kan du bygge en snømann, leke i villsnøen, leie akebrett eller truger! En fotograf blir med ut for å hjelpe deg med å ta de beste nordlysbildene. Det kan være ganske krevende, og forutsetter godt kamerautstyr. Dersom du ikke har med eget kamera, vil fotografen tilgjengeliggjøre sine egne bilder i ettertid. Vi serverer kaffe og te ved bålet i grillhuset eller utendørs dersom været tillater det. 

PRIS:

NOK 1495 per person

Prisen inkluderer:

TURGUIDE: 

Guiden er profesjonell fotograf og har
god kunnskap om nordlys

VARM DRIKKE: 

Vi serverer kaffe og te ved bålet

FOREDRAG: 

Du får informasjon om
nordlyset før vi går ut

Bardufoss ligger langs E6, og er dermed lett tilgjengelig og et naturlig stopp både nord- og sørfra. Ta Hurtigruta til Tromsø eller Finnsnes, eller fly til Bardufoss Lufthavn som ligger kun 20 minutters kjøring fra Rundhaug Gjestegård. Du kan også fly til Tromsø (ca. to timers bilkjøring fra gjestegården) eller til Evenes (ca. 1,5 timers bilkjøring fra gjestegården). Å leie bil er en enkel og flott måte å oppleve de naturskjønne omgivelsene i Nord-Norge på. Vegene er gode og landskapet imponerende. Bardufoss har et godt utvalg av leiebiler, og vi bistår gjerne med leie av bil. 

Bardufoss ligger langs E6, og er dermed lett tilgjengelig og et naturlig stopp både nord- og sørfra. Ta Hurtigruta til Tromsø eller Finnsnes, eller fly til Bardufoss Lufthavn som ligger kun 20 minutters kjøring fra Rundhaug Gjestegård. Du kan også fly til Tromsø (ca. to timers bilkjøring fra gjestegården) eller til Evenes 

(ca. 1,5 timers bilkjøring fra gjestegården). Å leie bil er en enkel og flott måte å oppleve de naturskjønne omgivelsene i Nord-Norge på. Vegene er gode og landskapet imponerende. Bardufoss har et godt utvalg av leiebiler, og vi bistår gjerne med leie av bil. 

Les mer om våre aktiviteter:

LAKSEFISKE

Målselva er ei av Norges beste lakseelver! Våre gjester har enkel
tilgang til vald i nærheten av
Rundhaug Gjestegård.

RI PÅ TUR I FJELLET

Ri på tur - 3 eller 5 timer! Vi rir ut fra Basecamp Snowman, og inn i Maukenmassivet. En helt spesiell opplevelse på hesteryggen!

FJELLVANDRING

Kle på deg turstøvlene og bli med oss
på tur! Bardufoss-regionen har ubegrensede turmuligheter,
og vi tar deg gjerne med på våre favorittvandringer.

MIDNATTSOL

Pass på at du ikke går glipp av midnattsolen! Vår fotoguide tar deg
med på jakt etter det beste midnattsolmotivet.