Hjertet av Bardufoss-regionen

Basecamp og besøkssenter

Basecamp NORD ligger i Målselv Fjellandsby, på ca. 360 meter over havet med en fantastisk utsikt. Bygget er på hele 1400 kvadratmeter, og rommer dermed mange muligheter. Bygget har restaurant, stor festsal med langbord, lekerom, liten suvenirbutikk og pub! Loftet pub ligger i andre etasje, og et en svært sjarmerende pub med villmarksinteriør. Vi tar i mot forhåndsbooking av alle måltider! 

Besøkssenteret i Mauken tar i mot turister hele året til aktiviteter som elgsafari, rideturer og nordlyssafari, og serverer varm lunsj til gjestene. Festsalen har kapasitet på opp til 200 personer, og fungerer utmerket til bryllupsfeiring, konfirmasjon, dåp eller bursdag. Visit Bardufoss har sin resepsjon i bygget, og her er det enkelt å booke overnatting, aktiviteter og transport for Bardufoss-regionen! 

Det er også mulig å bestille julebord på Basecamp NORD! Lokalet er stort og luftig, og har dermed mulighet for å ta i mot større grupper uten å bryte smittevernsregler. 

Nordlysjakt på Aurora Sky Point

Like utenfor Basecamp NORD ligger Aurora Sky Point, hvor vi tar i mot gjester som vil se nordlys. Aurora Sky Point egner seg svært godt til nordlysjakt, ettersom det ligger høyt opp i terrenget med klar sikt mot nordhimmelen. Det er minimalt med lysforurensning i området. På kalde kvelder kan det være fint å varme seg litt, og til dette formål har vi ei grillhytte som vi fyrer opp i, slik at den er god og varm til gjestene kommer. 

Det er mulig å bestille mat fra Basecamp NORD og få den servert i grillhytta. Basecamp har toaletter og omkledningsrom tilgjengelig for alle gjester. 

Snowman Fun Zone

Uten for Basecamp NORD kan du leke deg i snøen! Området ligger i fjellsiden, og har dermed en lang vintersesong med mye snø. Her er det snøgaranti mellom januar og mars! Bygg en snømann eller en snølykt, ha snøballkrig, lag snøengler, og opplev vinteren og snøen slik de lokale gjør. 

Er det godt vær, kan gjestene varme seg rundt et bål. Er det kaldt, trekker vi inn i grillhytta for ekstra varme. Drikk kaffe eller kakao og grill en pølse, på ekte nordnorsk vis!

På Basecamp NORD kan du også leie deg truger. Det er fine skiløyper i området, perfekt for lek og moro – for alle aldre!

Kontakt

Basecamp NORD
Blåbærveien 45, 9321 Moen

Telefonnummer: +47 77830570
E-post: post@basecampnord.no