BÅTTUR PÅ ALTEVATN

Heldagstur til lands og til vanns

Altevatnet har en lengde på 45 km og er omringet av villmark. Dividalen nasjonalpark ligger nord for vannet og Rohkunnborri nasjonalpark ligger på sørsiden.

Gå ombord i RIB-båten som fører deg lengre inn i villmarken. Nyt omgivelsene til den storslagne naturen ved Altevatnet.

Lunsjen serveres på en nøye utvalgt plass der man kan ta en pause og nyte de vakre omgivelsene. Etterpå vandrer vi videre inn i en av Nord Norges mest storslåtte og varierte villmarker. Den nærliggende Øvre Dividal er et leveområde for flere av våre store rovdyr, men er fremfor alt jervens rike. Her driver samene fortsatt sin nomadiske reindrift og i kjernen av parken har reinen sine kalvingsområder. Turen starter ved Altevatn dersom du har egen transport – eller du kan booke transport hos oss! Prisen på transport tur/retur 

Rundhaug Gjestegård er NOK 750 pluss NOK 200 per deltaker. Vår villmarksguide er en erfaren og lokalkjent fjellvandrer, men også profesjonell fotograf. Kamerautsyr medbringes slik at vi kan tilby å forevige dine minner i form av vakre bilder av deg selv i denne enestående naturen. Guiden din har inngående kunnskap om ville dyr og planter, og stor kunnskap om samer, da han har jobbet som medhjelper i reindriften. Han deler mer enn gjerne av sine erfaringer!

PRIS:

NOK 2090 per person ekskl. transport

Prisen inkluderer:

TURGUIDE/FOTOGRAF: 

Erfaren og fjellvant guide med
god lokalkunnskap, profesjonell fotograf

TURMAT: 

Kaffe og turmat

SIKKERHETSUTSTYR: 

Utlån av redningsvest eller
flytedrakt

Transport bookes separat:

BOOK BÅTTUR MED TRANSPORT HER!

Bardufoss ligger langs E6, og er dermed litt tilgjengelig og et naturlig stopp både nord- og sørfra. Ta Hurtigruta til Tromsø eller Finnsnes, eller fly til Bardufoss Lufthavn som ligger kun 20 minutters kjøring fra Rundhaug Gjestegård. Du kan også fly til Tromsø (ca. to timers bilkjøring fra gjestegården) eller til Evenes 

(ca. 1,5 timers bilkjøring fra gjestegården). Å leie bil er en enkel og flott måte å oppleve de naturskjønne omgivelsene i Nord-Norge på. Vegene er gode og landskapet imponerende. Bardufoss har et godt utvalg av leiebiler, og vi bistår gjerne med leie av bil. 

Les mer om våre aktiviteter:

LAKSEFISKE

Målselva er ei av Norges beste lakseelver! Våre gjester har enkel
tilgang til vald i nærheten av
Rundhaug Gjestegård.

RI PÅ TUR I FJELLET

Ri på tur - 3 eller 5 timer! Vi rir ut fra Basecamp Snowman, og inn i Maukenmassivet. En helt spesiell opplevelse på hesteryggen!

FJELLVANDRING

Kle på deg turstøvlene og bli med oss
på tur! Bardufoss-regionen har ubegrensede turmuligheter,
og vi tar deg gjerne med på våre favorittvandringer.

MIDNATTSOL

Pass på at du ikke går glipp av midnattsolen! Vår fotoguide tar deg
med på jakt etter det beste midnattsolmotivet.