Gjør bedriftssamlingen til en opplevelse!

Bedriftssamling på Rundhaug Gjestegård

Rundhaug Gjestegård ligger i Målselv kommune, kun 20 minutter fra Bardufoss Lufthavn og ca. 2 timers kjøring fra både Tromsø og Narvik. Gjestegården har unik atmosfære med et historisk preg, god mat med fokus på lokale råvarer, og rolige omgivelser på bredden av Målselva. 

Det historiske hotellet har 22 rom med plass til 42 gjester. Alle rommene er unike, og den historiske stemningen er godt bevart på alle rom. 

Moderne fasiliteter

Konferanserommet på Rundhaug Gjestegård ligger i 3. etasje, i rommet som historisk var benyttet som tørkeloft. I dag finner du moderne konferansefasiliteter her, med projektor og mikrofon/høyttaler oppgradert høsten 2020. Dermed kan du gjennomføre din konferanse med både fysisk og digital tilstedeværelse! 

Møterommet har kapasitet på ca. 20 personer med 1 meters avstand. Gjennom dagen får du servert kaffe og te, frukt og mellommåltider. Frokost, lunsj og middag spiser dere i restauranten i 1. etasje.

Veggene i møterommet er dekorert med bilder fra lokale fotokunstnere. 

Pakkepris: 2-dagers lunsj-til-lunsj konferanse

1995,-

per person i enkeltrom

Pakkeprisen inkluderer

Konferanserom

Utstyrt konferanserom i 2 dager,
møtemat 2 dager, kaffe

Overnatting

1 hotellovernatting med frokost

Måltider

2-retters lunsj og 3-retters middag på ankomstdagen

Send en uforpliktende forespørsel!

    Arranger en engasjerende og motiverende samling

    Rundhaug Gjestegård er et perfekt utgangspunkt for en aktiv og engasjerende samling! Bardufoss-regionen har massevis av spennende aktiviteter å by på, og vi hjelper deg gjerne med å sette sammen et program for din samling. 

    Les mer om våre bestselgende aktiviteter

    Flåtetur på Målselva

    Trugetur