fbpx

Destination Snowman

ELGSAFARI

Møt skogens konge

Møt skogens konge – den mektige elgen! Bardufoss-regionen har en stor populasjon av vill elg. Disse fantastiske dyrene lever i de dype arktiske skogene. Elgsafarien starter på Basecamp Snowman i Målselv Fjellandsby eller på Rundhaug Gjestegård.

Pass på at du ikke går glipp av denne fantastiske opplevelsen! Bli med oss på elgsafari for å observere det største landdyret i Europa: den mektige elgen! Bardufoss-regionen har en stor elgstamme, og disse dyrene beveger seg fritt gjennom det arktiske landskapet. En fullvoksen elgokse kan bli over 2 meter høy ved skuldrene og veier opp til 750 kg. Målet er å observere disse nydelige dyrene på respektfull avstand fra bilen, og når vi får muligheten kan vi gå ut av bilen og litt nærmere dyrene for å få de beste bildene. Elgen er et sky dyr, og det er svært viktig for oss at vi ikke skremmer dem. Vi vil se dem i deres naturlige habitat! 

Opplevelsen starter på Basecamp Snowman med et 20 minutters spennende foredrag i elgrommet om elgen og hvilken betydning elgen har for oss mennesker, lokal jaktkultur og mer. Her kan du ta en selfie med en utstoppet elg! Etter foredraget reiser vi ut i bil eller buss gjennom skogene og leter etter elg. Etter elgsafarien kan du spise 2-retters lokal lunsj med kaffe eller te. Alle kan delta. 

Pass på at du ikke går glipp av denne fantastiske opplevelsen! Bli med oss på elgsafari for å observere det største landdyret i Europa: den mektige elgen! Bardufoss-regionen har en stor elgstamme, og disse dyrene beveger seg fritt gjennom det arktiske landskapet. En fullvoksen elgokse kan bli over 2 meter høy ved skuldrene og veier opp til 750 kg. Målet er å observere disse nydelige dyrene på respektfull avstand fra bilen, og når vi får muligheten kan vi gå ut av bilen og litt nærmere dyrene for å få de beste bildene. Elgen er et sky dyr, og 

det er svært viktig for oss at vi ikke skremmer dem. Vi vil se dem i deres naturlige habitat!  Opplevelsen starter på Basecamp Snowman med et 20 minutters spennende foredrag i elgrommet om elgen og hvilken betydning elgen har for oss mennesker, lokal jaktkultur og mer. Her kan du ta en selfie med en utstoppet elg! Etter foredraget reiser vi ut i bil eller buss gjennom skogene og leter etter elg. Etter elgsafarien kan du spise 2-retters lokal lunsj med kaffe eller te. Alle kan delta. 

PRISER:

NOK 1550 per
person

Prisen inkluderer:

TURGUIDE: 

Guide med stor kunnskap om elgen
og lokal jakthistorie

VARM DRIKKE: 

Vi serverer kaffe og te

LOKAL TRANSPORT: 

Deltakerne blir plukket opp og levert til
Basecamp Snowman eller Rundhaug Gjestegård

Bardufoss ligger langs E6, og er dermed lett tilgjengelig og et naturlig stopp både nord- og sørfra. Ta Hurtigruta til Tromsø eller Finnsnes, eller fly til Bardufoss Lufthavn som ligger kun 20 minutters kjøring fra Rundhaug Gjestegård. Du kan også fly til Tromsø (ca. to timers bilkjøring fra gjestegården) eller til Evenes (ca. 1,5 timers bilkjøring fra gjestegården). Å leie bil er en enkel og flott måte å oppleve de naturskjønne omgivelsene i Nord-Norge på. Vegene er gode og landskapet imponerende. Bardufoss har et godt utvalg av leiebiler, og vi bistår gjerne med leie av bil. 

Bardufoss ligger langs E6, og er dermed lett tilgjengelig og et naturlig stopp både nord- og sørfra. Ta Hurtigruta til Tromsø eller Finnsnes, eller fly til Bardufoss Lufthavn som ligger kun 20 minutters kjøring fra Rundhaug Gjestegård. Du kan også fly til Tromsø (ca. to timers bilkjøring fra gjestegården) eller til Evenes 

(ca. 1,5 timers bilkjøring fra gjestegården). Å leie bil er en enkel og flott måte å oppleve de naturskjønne omgivelsene i Nord-Norge på. Vegene er gode og landskapet imponerende. Bardufoss har et godt utvalg av leiebiler, og vi bistår gjerne med leie av bil. 

Les mer om våre aktiviteter:

LAKSEFISKE

Målselva er ei av Norges beste lakseelver! Våre gjester har enkel
tilgang til vald i nærheten av
Rundhaug Gjestegård.

RI PÅ TUR I FJELLET

Ri på tur - 3 eller 5 timer! Vi rir ut fra Basecamp Snowman, og inn i Maukenmassivet. En helt spesiell opplevelse på hesteryggen!

FJELLVANDRING

Kle på deg turstøvlene og bli med oss
på tur! Bardufoss-regionen har ubegrensede turmuligheter,
og vi tar deg gjerne med på våre favorittvandringer.

MIDNATTSOL

Pass på at du ikke går glipp av midnattsolen! Vår fotoguide tar deg
med på jakt etter det beste midnattsolmotivet.