DAMEHELG PÅ HESTERYGGEN

Finn sjelero sammen med gode venninner

Dette er en «time-out» og en nytelse for kropp og sjel. Fokus er samspillet mellom hesten og deg, naturen og det å bare være tilstede. Vi rir både i fjellet og på bane. Denne helgen passer for modne damer i alle aldre, uansett tidligere erfaring med hest. Hestehelgen starter fredag kl. 15 og avsluttes søndag kl. 15. 

Bookingen av hestehelg for sommeren 2020 har startet – BOOK HER!
Se hvilke helger som er tilgjengelige for booking nederst på siden!

PROGRAM FOR HESTEHELG:

FREDAG

Helga begynner fredag ettermiddag med innsjekk kl. 18.00 i hyggelige leiligheter og/eller hytter. Etter innsjekk samles vi over en kaffekopp på Basecamp Snowman. Vi blir kjent med hverandre og vi besøker i hestehagen før vi spiser deilig to-retters middag ved langbordet på Basecamp kl. 20.00, hvor det også er salg av drikkevarer.

LØRDAG

Lørdag morgen starter med frokost på Basecamp ved ni-tiden, før vi samles på ridebanen og blir kjent med hestene. God veiledning blir gitt, og vi bytter på å ri og hjelpe hverandre slik at alle kjenner seg trygge. Ved 13-tida spiser vi lunsj ved bålet i grillstua. Deretter blir det ridetur for halve gruppa, mens resten av oss sitter rundt bålet, nyter utsikta, spille Frisbee-golf – eller får deilig massasje som kan bookes ekstra på forhånd, se informasjon lengre ned på siden. Gruppene bytter utpå ettermiddagen, og den andre halvdelen av gruppa rir ut på tur i fjellet. Vi kan garantere at lørdag ettermiddag, etter hesteøktene, er det perfekte tidspunkt for massasje! Før kvelden kommer er det tid for en dusj og litt avslapning, før en finere middag ved langbordet på Basecamp. Resten av sommernatta kan nytes inne eller ute ved bålet hvis været er vakkert. Samværet, fjellet, utsikten, midnattsolen og hestene som koser seg 
– det er terapi! 

SØNDAG

Søndag ved åtte-tiden møtes vi ved frokostbordet, før vi gjennomfører aktivitetsløype hvor vi og hestene morer oss med ulike øvelser. Utdeling av diplom ved lunsjen etterpå, rundt kl. 14.00. Deretter sier vi adjø til hester og nye venner. Etterpå kan du få tilsendt bilder fra helga, som gode minner (vi spør selvsagt om tillatelse før fotografering).

Vi er svært opptatt av dyrevelferd og trivsel. Hestene våre er godt trente og trygge. Våre guider er dyktige og erfarne. 

To modne damer med stor kunnskap om både hest og folk vil være vertskap for gruppa gjennom hele helga. Minimum antall deltakere på hestehelger er seks, max. er 12 damer. Dersom det ikke bookes mange nok deltakere på «din» helg, vil du bli tilbudt en alternativ helg. Har du spørsmål, ring oss på telefon 77830570 – vi er glade i en hesteprat!

PS: Opplevelsen er tilrettelagt for jentegjengen, men skulle en gruppe menn ønske å komme så ordner vi selvsagt hestehelg for modne menn også, det er bare å melde interesse.

PAKKEPRIS:

 NOK 7900 per deltaker

 

Prisen inkluderer:

HEST MED UTSTYR: 

Fullt utstyrt hest, hjelm og sikkerhetsvest til rytter

OVERNATTING: 

To overnattinger av god standard

MÅLTIDER:

2 stk frokost, 2 stk 2-retters lunsj, 2stk 2-retters middag

HESTEHELG ARRANGERES DISSE HELGENE SOMMEREN 2020

19.-21. juni
26.-28. juni
31. juli – 2. august
21.-23. august
28.-30. august
4.-6. september
11.-13. september

Opplys om hvilken helg du ønsker å booke.

Book en halvtimes deilig massasje i løpet av helga her!

Massasjen koster kr. 495, finner sted på Basecamp Snowman og utføres av en profesjonell terapeut.

Massasjen varer 30 minutter, og tidspunkt settes i løpet av helga.

VILKÅR

 • Hestehelg betales fullstendig ved booking
 • Ved avbestilling inntil 14 dager før hestehelgen starter, refunderes hele beløpet
 • Ved avbestilling 7-14 dager før hestehelgen starter, refunderes 50% av totalbeløpet
 • Ved avbestilling senere enn 7 dager før hestehelgen starter gis det ingen refusjon
 • Ved avbestilling mot sykdom anbefales avbestillingsforsikring
 • Ved dårlig vær velges alternativt innhold

PAKKELISTE

Dette bør du ha med til hestehelg: 

 • Varme og komfortable rideklær og hansker
 • Ekstra stillongs, ullgenser, lue og regntøy.
 • Skolett med litt hæl, helst uten snøring. 
 • Vanlige klær for bruk i kafé/bo mellom aktivitetene.

SIKKERHETSREGLER

 • Personer påvirket av alkohol eller andre rusmidler kan ikke delta.
 • Deltaker er forpliktet til å informere på forhånd om evt. tilstand som kan påvirke deltakelsen.
 • Signert sikkerhetserklæring skal foreligge før hestehelgen starter. Les her

 

 

Relaterte produkter:

RI PÅ TUR

Opplev den vakre naturen på hesteryggen! 3- eller 5-timers ridetur i fjellet. Opptil 6 deltakere, nivå tilpasset deltakere.

RUNDERIDNING

Introduser barna for ridning! Hvert barn får egen hest og leier, samt hjelm. Det forutsettes at foreldre er med små barn under turen.

FJELLVANDRING

Kle på deg turstøvlene og bli med oss
på tur! Bardufoss-regionen har ubegrensede turmuligheter,
og vi tar deg gjerne med på våre favorittvandringer.

LAKSEFISKE

Målselva er ei av Norges beste lakseelver! Våre gjester har enkel
tilgang til vald i nærheten av
Rundhaug Gjestegård.

Bardufoss ligger langs E6, og er dermed lett tilgjengelig og et naturlig stopp både nord- og sørfra. Ta Hurtigruta til Tromsø eller Finnsnes, eller fly til Bardufoss Lufthavn som ligger kun 20 minutters kjøring fra Rundhaug Gjestegård. Du kan også fly til Tromsø (ca. to timers bilkjøring fra gjestegården) eller til Evenes (ca. 1,5 timers bilkjøring fra gjestegården). Å leie bil er en enkel og flott måte å oppleve de naturskjønne omgivelsene i Nord-Norge på. Vegene er gode og landskapet imponerende. Bardufoss har et godt utvalg av leiebiler, og vi bistår gjerne med leie av bil. 

Bardufoss ligger langs E6, og er dermed litt tilgjengelig og et naturlig stopp både nord- og sørfra. Ta Hurtigruta til Tromsø eller Finnsnes, eller fly til Bardufoss Lufthavn som ligger kun 20 minutters kjøring fra Rundhaug Gjestegård. Du kan også fly til Tromsø (ca. to timers bilkjøring fra gjestegården) eller til Evenes (ca. 1,5 timers bilkjøring fra gjestegården).

 Å leie bil er en enkel og flott måte å oppleve de naturskjønne omgivelsene i Nord-Norge på. Vegene er gode og landskapet imponerende. Bardufoss har et godt utvalg av leiebiler, og vi bistår gjerne med leie av bil.