JOHNSTUA I MÅLSELV FJELLANDSBY

Leilighet med plass til 5

Johnstua ligger sentralt i Målselv Fjellandsby, rett ved Basecamp Snowman. Leiligheten har to soverom og totalt 5 sengeplasser (en dobbeltseng og en køyeseng). Kjøkkenet er utstyrt med alt du trenger for å lage dine måltider. Om du ønsker, kan du bestille frokost, lunsj og middag på Basecamp! Peisen i stua gjør leiligheten god og varm både sommer og vinter. Føler du at det er utilstrekkelig, kan du fyre opp i leilighetens egen badstue! Av hygieniske årsaker er det ikke tillatt å benytte eget sengetøy eller egne soveposer. Johnstua er utstyrt med håndklær og sengetøy. Det er stor parkeringsplass utenfor leilighetsbygget. Gratis parkering. Nærmeste ladestasjon for EL-bil er utenfor skikaféen i Målselv Fjellandsby. Kjæledyr er ikke tillatt.

Johnstua ligger sentralt i Målselv Fjellandsby, rett ved Basecamp Snowman. Leiligheten har to soverom og totalt 5 sengeplasser (en dobbeltseng og en køyeseng). Kjøkkenet er utstyrt med alt du trenger for å lage dine måltider. Om du ønsker, kan du bestille frokost, lunsj og middag på Basecamp! Peisen i stua gjør leiligheten god og varm både sommer og vinter. Føler du at det er utilstrekkelig, kan du fyre opp

i leilighetens egen badstue! Av hygieniske årsaker er det ikke tillatt å benytte eget sengetøy eller egne soveposer. Johnstua er utstyrt med håndklær og sengetøy. Det er stor parkeringsplass utenfor leilighetsbygget. Gratis parkering. Nærmeste ladestasjon for EL-bil er utenfor skikaféen i Målselv Fjellandsby. Kjæledyr er ikke tillatt.

PARKERING: 

Gratis parkering utenfor bygget

SENGETØY: 

Sengetøy som medfølger leiligheten skal benyttes

KAPASITET: 

2 soverom med totalt 5 sengeplasser

BADSTUE: 

Badstue med plass til 3 stk

SEND OSS EN FORESPØRSEL OM JOHNSTUA HER:

LES OM VÅRE ANDRE OVERNATTINGSMULIGHETER:

RUNDHAUG GJESTEGÅRD

Bo på historiske Rundhaug Gjestegård, 15 minutters kjøring fra E6. Hotellet ligger idyllisk til på bredden av Målselva, og er et populært laksehotell.

LEI EN POLETTA

Lei en av våre sjarmerende polettaer, og reis rundt i Nord-Norge på egne premisser! Regionen har mye å by på, og med polettaen har du med deg alt du trenger.

CAMPINGVOGN, TELT OG LAVVO

Utenfor Basecamp Snowman kan du leie faste campingvogner, telt eller lavvoer. Området har fantastisk utsikt over Målselvdalen!