LEI EN POLETTA CAMPINGVOGN

Opplev Bardufoss-regionen med den ikoniske polettaen

Vi sverger til campingkos på få kvadrat! 

Vognene veier kun 750 kg og kan henge etter de fleste biler, samt kjøres på ordinært sertifikat. Våre vogner er av 2018-utgave, og har alt du trenger: kjøkken med kjøleskap og gassbluss, WC, dusj, og stueseksjon som gjøres om til dobbeltseng. Og selvsagt oppvarming med gass og strøm. Leies ut med sengetøy og utstyrt kjøkken for to personer.

Send oss en e-post på booking@destinationsnowman.no for å melde din interesse! 

Eller fyll ut vårt kontaktskjema her:

Bardufoss ligger langs E6, og er dermed lett tilgjengelig og et naturlig stopp både nord- og sørfra. Ta Hurtigruta til Tromsø eller Finnsnes, eller fly til Bardufoss Lufthavn som ligger kun 20 minutters kjøring fra Rundhaug Gjestegård. Du kan også fly til Tromsø (ca. to timers bilkjøring fra gjestegården) eller til Evenes (ca. 1,5 timers bilkjøring fra gjestegården).

Å leie bil er en enkel og flott måte å oppleve de naturskjønne omgivelsene i Nord-Norge på. Vegene er gode og landskapet imponerende. Bardufoss har et godt utvalg av leiebiler, og vi bistår gjerne med leie av bil. 

Bardufoss ligger langs E6, og er dermed litt tilgjengelig og et naturlig stopp både nord- og sørfra. Ta Hurtigruta til Tromsø eller Finnsnes, eller fly til Bardufoss Lufthavn som ligger kun 20 minutters kjøring fra Rundhaug Gjestegård. Du kan også fly til Tromsø (ca. to timers bilkjøring fra gjestegården) eller til Evenes (ca. 1,5 timers bilkjøring fra gjestegården).

 Å leie bil og Poletta er en enkel og flott måte å oppleve de naturskjønne omgivelsene i Nord-Norge på. Vegene er gode og landskapet imponerende. Bardufoss har et godt utvalg av leiebiler, og vi bistår gjerne med leie av bil. 

POLETTA CAMPINGVOGN:

Areal: 10 m²
Soverom: 1 dobbeltseng/2 personer
Kjøkken: Kjøleskap, gassbluss, husgeråd for 2 personer
Stue: To sofa, nedslagbart bord
Oppbevaring: Klesskap, hyller
Vekt: 750 kg
Sertifikat: Klasse B

AVBESTILLINGSVILKÅR FOR LEIE AV POLETTA CAMPINGVOGN

  •  Ved evt. avbestilling inntil 21 dager før leieperiodens start, refunderes leieprisen med fratrekk av et administrasjonsgebyr på NOK 950,-
  • Ved avbestilling mellom 21 og 7 dager før leieperiodens start, refunderes 50% av den totale leieprisen.
  • Ved avbestilling senere enn 7 dager før leieperiodens start, eller hvis leietaker ikke møter opp og henter campingvognen som avtalt, beregnes den totale leieprisen.

UT- OG INNLEVERING AV POLETTA CAMPINGVOGN

  • Utlevering og innlevering skal skje mellom kl. 0800 og kl. 1600, om ikke annet avtales.
  • Forespørsel om endring av tidspunkt for ut- og/eller innlevering må gjøres senest 24 timer før avtalt tid. Vi tar forbehold om at slike endringer ikke kan aksepteres.
  • Blir vogn innlevert for sent tilkommer et gebyr på minimum 1 dags leie!
    Hvis for sen levering forårsaker forsinkelser for neste leietaker, belastes leietaker for de eventuelle merkostnader som oppstår for neste leietaker, som for eksempel hotell, kostnader for å skaffe reservevogn og andre følgekostnader.

UTLEIEPRISER 2020

Antall netterPris (NOK)
22300
33225
44100
54950
65760
76600
87300
97950
108800
119650
1210500
1311350
1412200
 
Tre uker17100
Fire uker22000
Fem uker28200

Les om våre andre overnattingsmuligheter:

RUNDHAUG GJESTEGÅRD

Bo på historiske Rundhaug Gjestegård, 15 minutters kjøring fra E6. Hotellet ligger idyllisk til på bredden av Målselva, og er et populært laksehotell.

JOHNSTUA I MÅLSELV FJELLANDSBY

Leilighet i Målselv Fjellandsby, like i nærheten av Basecamp Snowman. 2 soverom, 5 sengeplasser. Egen badstue og gratis parkering utenfor.

CAMPINGVOGN, TELT OG LAVVO

Utenfor Basecamp Snowman kan du leie faste campingvogner, telt eller lavvoer. Området har fantastisk utsikt over Målselvdalen!

Les om våre aktiviteter:

LAKSEFISKE

Målselva er ei av Norges beste lakseelver! Våre gjester har enkel tilgang til vald i nærheten av Rundhaug Gjestegård.

GEOVANDRING

Lær litt geologi! Bardufoss-regionen har en spennende geologisk historie, og vår guide tar deg med rundt i området for å se på spennende lokaliteter.

MIDNATTSSOL

Pass på at du ikke går glipp av midnattssolen! Vår fotoguide tar deg med på jakt etter det beste midnattssolmotivet.

FJELLVANDRING

Kle på deg turstøvlene og bli med oss på tur! Bardufoss-regionen har ubegrensede turmuligheter, og vi tar deg gjerne med på våre favorittvandringer.