MIDNATTSFISKE PÅ MÅLSELVFJORDEN

Nyt midnattssola fra RIB

Målselvfjorden har fått sitt navn fra Målselva som munner ut innerst i fjorden. Dette er et av Norges mest idylliske steder for sjøørret. Kanskje DU har flaks og fanger en kjempetorsk eller en fargerik uer.

Når midnattssola har beveget seg til sitt laveste punkt over horisonten, vil du oppleve et helt eventyrlig fargespill som nok kan ta pusten fra de fleste! Fin aktivitet for par!

Før turen starter vil vår guide introdusere deg til RIB-båten og det nødvendige sikkerhetsutstyret. Du får en sikkerhetsorientering innen vi starter turen. Båten har installert myke seter, men vi anbefaler ikke denne turen hvis man har dårlig rygg. RIB-båten er åpen og gir oss dermed full panoramautsikt mens vi suser avgårde tett ved vannoverflaten til utsikten av de ville fjellformasjonene som omringer fjorden. På en vindstille dag ser man rett som det er niser. Nysgjerrige som de er, kommer de ofte nær båten slik at man kan høre dem 

når de kommer opp til overflaten for å puste. Opplevelsen starter på et avtalt sted ved Målselvfjorden dersom du har egen transport – eller du kan booke transport hos oss! Du blir da hentet ved Basecamp Snowman eller Rundhaug Gjestegård. Prisen på transport tur/retur er NOK 500 pluss NOK 200 per person. Kapasitet: Maks 2 deltakere. Denne turen kan også arrangeres på et annet tidspunkt på dagen etter ønske og vær.

PRIS:

NOK 2490 per person ekskl. transport

Prisen inkluderer:

TURGUIDE: 

Erfaren og sjøvant guide med
god lokalkunnskap

MÅLTIDER: 

Middag og drikke serveres på stranden

UTSTYR: 

Flytedrakt, redningsvest, fiskeutstyr

Transport bookes separat:

BOOK MIDNATTSFISKE MED TRANSPORT HER!

Bardufoss ligger langs E6, og er dermed litt tilgjengelig og et naturlig stopp både nord- og sørfra. Ta Hurtigruta til Tromsø eller Finnsnes, eller fly til Bardufoss Lufthavn som ligger kun 20 minutters kjøring fra Rundhaug Gjestegård. Du kan også fly til Tromsø (ca. to timers bilkjøring fra gjestegården) eller til Evenes 

(ca. 1,5 timers bilkjøring fra gjestegården). Å leie bil er en enkel og flott måte å oppleve de naturskjønne omgivelsene i Nord-Norge på. Vegene er gode og landskapet imponerende. Bardufoss har et godt utvalg av leiebiler, og vi bistår gjerne med leie av bil. 

Les mer om våre aktiviteter:

LAKSEFISKE

Målselva er ei av Norges beste lakseelver! Våre gjester har enkel
tilgang til vald i nærheten av
Rundhaug Gjestegård.

RI PÅ TUR I FJELLET

Ri på tur - 3 eller 5 timer! Vi rir ut fra Basecamp Snowman, og inn i Maukenmassivet. En helt spesiell opplevelse på hesteryggen!

FJELLVANDRING

Kle på deg turstøvlene og bli med oss
på tur! Bardufoss-regionen har ubegrensede turmuligheter,
og vi tar deg gjerne med på våre favorittvandringer.

MIDNATTSOL

Pass på at du ikke går glipp av midnattsolen! Vår fotoguide tar deg
med på jakt etter det beste midnattsolmotivet.