Foto: Magnus Östh, Visma Ski Classics.

Pure Arctic Madness!

Foto: Magnus Östh, Visma Ski Classics.

Reistadløpet

Reistadløpet ble arrangert første gang i 1958 og er et av Norges mest tradisjonsrike turrenn. Rennet ble etablert til minne om oberst Ole Reistad. Han var skiløper og friidrettsmann, mest kjent for å ha ledet den norske skipatruljen inn til seier i de olympiske leker i St. Moritz i 1928.

Reistadløpet går på 69° nord og er det nordligste rennet i Visma Ski Classics. Du velger om du vil gå 50 eller 34 kilometer, uansett så går begge distansene gjennom et fantastisk arktisk fjellandskap fra Setermoen til Bardufoss. Det er også et eget løp for barn i Setermoen sentrum fredag før løpet – Barnas Reistadsprint. Fra og med 2017 ble Reistadløpet en del av Visma Ski Classics, langløpenes verdenscup – dette med slagordet «Pure Arctic Madness!» 

Foto: Magnus Östh, Visma Ski Classics.

Gjør Reistadløpet til en komplett skiferie

Gjør Reistadløpet til din skiferie! Bardufoss-regionen er tilgjengelig, med spektakulært landskap og full av eksepsjonelle muligheter for heftige opplevelser og trivelige møter med likesinnede. Du bor nær naturen, og med gode transportmuligheter til og fra arena, og opplevelser. 

Her kan du booke opplevelser før og etter Reistadløpet!

Overnatting på Rundhaug Gjestegård​

Rundhaug Gjestegård ligger omtrent midt i Målselv kommune, kun en 20 minutters kjøretur fra Bardufoss Lufthavn. Gjestegården har 22 rom og plass til 42 gjester, restaurant og pub. Spis en nydelig middag i hotellets restaurant, og varm deg ved peisen med «noko attåt». 

Gjestegården ligger ca. 40 km fra startområdet på Setermoen og 25 kilometer fra målområdet på Rustahøgda. Stor parkeringsplass utenfor hotellet. Hund er tillatt på hotellrommet mot et rengjøringsgebyr. 

Les mer om