fbpx

Destination Snowman

RUNDHAUG GJESTEGÅRD

Bo idyllisk på historiske Rundhaug Gjestegård

Rundhaug Gjestegård er et flott, historisk hotell med en unik atmosfære. Hotellet ligger 20 minutter fra Bardufoss lufthavn og to timer unna Tromsø. I år fyller Rundhaug Gjestegård 115 år! Det ble bygget i 1905, og ligger fantastisk til på bredden av Målselva. Hotellet har en interessant historie, og er spesielt kjent som et laksehotell med egne laksevald i Målselva. Hotellet har gjennom tidene vært besøkt av flere kjente personer, som

filmstjernen Sonja Hennie, General Montgomery, Keiser Wilhelm, HM Kronprins Haakon og den kjente forfatteren Wilbur Smith. Hotellet har 22 rom og 42 senger, og hvert rom er unikt og har sin egen karakter. Noen av rommene har fått navn etter våre kjente gjester. Restauranten har kapasitet på ca. 100 gjester, og det samme gjelder vår trivelige Amanda Pub som ligger i kjelleren.

KONTAKT OSS FOR BESTILLING AV HOTELLROM:

LES OM VÅRE ANDRE OVERNATTINGSMULIGHETER:

JOHNSTUA I MÅLSELV FJELLANDSBY

Trivelige Johnstua ligger i Målselv Fjellandby, mellom alpinsenteret og Basecamp Snowman. Overnatting for opp til 5 personer. Stor parkeringsplass.

LEI EN POLETTA

Lei en av våre sjarmerende polettaer, og reis rundt i Nord-Norge på egne premisser! Regionen har mye å by på, og med polettaen har du med deg alt du trenger.

CAMPINGVOGN, TELT OG LAVVO

Utenfor Basecamp Snowman kan du leie faste campingvogner, telt eller lavvoer. Området har fantastisk utsikt over Målselvdalen!