TIPS TIL DIN HØSTFERIE I BARDUFOSS

Les våre tips til en aktiv høstferie

Les våre tips til din høstferie i Bardufoss!

Høstferien er ikke langt unna, og det er på tide å planlegge og booke ferien. Bardufoss-regionen har mange spennende aktiviteter og overnatting for både store og små! 

Bo og spis middag på historiske Rundhaug Gjestegård, kos deg på en rolig flåtetur på Målselva eller prøv deg på hundekjøring på hjul! 

Hvilke aktivteter finnes i Bardufoss-regionen?

HUNDEKJØRING PÅ HJUL

De fleste forbinder nok hundekjøring med snø og kulde, men hundene kan også dra slede på hjul! Perfekt, actionfylt høstaktivitet for par eller for familien. Kombineres gjerne med lunsj eller middag på Rundhaug Gjestegård.

FLÅTETUR PÅ MÅLSELVA

Opplev Målselva på nært hold! Å oppholde seg på den mektige elva kan ha en svært beroligende effekt! Vi beveger oss i rolig vann og kontrollerte forhold. Dette er ingen raftigtur, men en avslappende flåtetur på elva! Kapasitet på opp til 4 personer.

SE HØSTFJELLET FRA HESTERYGGEN

Opplev regionen på hesteryggen! Velg om du vil ri ut fra Sørreisa eller Basecamp Snowman i Målselv Fjellandsby. Bli med oss på tur, uansett tidligere erfaring! Vi har trygge hester og svært erfarne guider. Velg mellom 3- eller 5-timers opplevelse.

FOTTURER I HØSTFJELLET

Frisk luft og fine høstfarger! Bardufoss-regionen har mange flotte turmuligheter, uansett tidligere erfaring og for alle aldre. Opplev Mauken-massivet, Istindan eller Øvre Dividal Nasjonalpark.

NORDLYSJAKT PÅ AURORA SKY POINT

Vi går mot mørkere tider og noe av det fineste med vintersesongen er nordlyset! Hos oss kan du leie grillstue ved Aurora Sky Point, rett utenfor Basecamp Snowman. Perfekt for nordlysjakt og grillkos.

OPPLEV REGIONEN PÅ SYKKEL

Nå er det ikke lenge før regionen vår er dekket av snø og is, og høstferien er en av de siste mulighetene for å feriere på sykkel! Lei sykkel hos oss og opplev høsten langs vei eller sti.

Hvor kan man overnatte i Bardufoss-regionen?

RUNDHAUG GJESTEGÅRD

Bo på historiske Rundhaug Gjestegård, 15 minutters kjøring fra E6. Hotellet ligger idyllisk til på bredden av Målselva, og er et populært laksehotell.

LEI EN POLETTA

Lei en av våre sjarmerende polettaer, og reis rundt i Nord-Norge på egne premisser! Regionen har mye å by på, og med polettaen har du med deg alt du trenger.

JOHNSTUA I MÅLSELV FJELLANDSBY

Trivelige Johnstua ligger i Målselv Fjellandby, mellom alpinsenteret og Basecamp Snowman. Overnatting for opp til 5 personer. Stor parkeringsplass.

Vi hjelper deg gjerne med å kombinere aktiviteter og overnatting i Bardufoss-regionen! 

Ta kontakt med oss på

e-post: booking@destinationsnowman.no

eller på

telefon: +47 77 83 05 70