RI PÅ TUR

Nyt en 3- eller 5-timers opplevelse på hesteryggen

Ri på tur i fjellet! 

Opplev fantastisk utsikt og natur fra hesteryggen. Vi rir ut fra Basecamp Snowman i Målselv Fjellandsby eller fra stallen i Sørreisa, avhengig av hvor hestene står på beite.  Vi rir i lett terreng, mellom utallige fjellvatn og med en utsikt som tar pusten fra enhver. Opplev samspillet mellom hest, natur og menneske – det gir minner for livet. 

Vi benytter i hovedsak norske hesteraser, som dølahester, lyngshester og fjordinger. De er rolige og stødige på foten, og godt tilpasset fjellterreng. Undervegs får du vite mer om hestene og deres personlighet, samt interessante historier – disse rasene er utrydningstruet! Velg på forhånd mellom 3- og 5-timers opplevelse, start kl. 11 eller 19. Vi rir i små grupper på maks seks ryttere, pluss to turguider. Vi tar imot alle over 9 år, fra nybegynnere til erfarne ryttere. Noen av hestene har salvesker, slik at du kan ta med kamera eller andre småting. 

Alt utstyr til turen er inkludert, men har du egen ridehjelm så ta den gjerne med. Stopp undervegs ved et fjellvatn hører med til turopplevelsen, vi serverer kaffe/te, kaker, evt. lett turmat. Hvis været tillater, tar vi gjerne et bad med eller uten hester. Tilbake på Basecamp etter turen, får du være med på å sale av hestene, samt børste de litt og selvsagt ta fine bilder av deg og «din» hest. Du kan også forhåndsbestille lunsj på Basecamp etter turen.

Vi er svært opptatt av dyrevelferd og trivsel. Hestene våre er godt trent og trygge. Våre guider er dyktige og erfarne. 

PRIS:

3-timers ridetur: NOK 2395 per person

5-timers ridetur: NOK 3695 per person

Prisen inkluderer:

HEST MED UTSTYR: 

Fullt utstyrt hest, hjelm og sikkerhetsvest til rytter.

TURSNACKS: 

Vi serverer kaffe eller te, samt lett turmat undervegs på rideturen.

TURGUIDE: 

Avhengig av gruppens størrelse, deltar opp til to turguider.

Ved å bestille dette produktet, samtykker du til våre sikkerhetsregler.
Våre sikkerhetsregler kan du lese her. Sikkerhetserklæringen signeres av deltaker før turen starter.

Bardufoss ligger langs E6, og er dermed litt tilgjengelig og et naturlig stopp både nord- og sørfra. Ta Hurtigruta til Tromsø eller Finnsnes, eller fly til Bardufoss Lufthavn som ligger kun 20 minutters kjøring fra Rundhaug Gjestegård. Du kan også fly til Tromsø (ca. to timers bilkjøring fra gjestegården) eller til Evenes 

(ca. 1,5 timers bilkjøring fra gjestegården). Å leie bil er en enkel og flott måte å oppleve de naturskjønne omgivelsene i Nord-Norge på. Vegene er gode og landskapet imponerende. Bardufoss har et godt utvalg av leiebiler, og vi bistår gjerne med leie av bil. 

RELATERTE PRODUKTER:

HESTEHELG FOR MODNE DAMER

Dette er en "time-out" og en nytelse for kropp og sjel. Fokus er samspillet mellom hesten og deg, naturen og det å bare være tilstede.

RUNDERIDNING

Introduser barna for ridning! Hvert barn får egen hest og leier, samt hjelm. Det forutsettes at foreldre er med små barn under turen.